Den grafiske design process

Vi gør det overskueligt for dig.

Det kan til tider godt virke lidt uoverskueligt, at skulle udvikle, håndtere samt administrere en konkret plan for dit projekt.
Unger Graphics har samarbejdet med mange forskellige brancher og erhverv, så derfor har vi stor indsigt i de forskellige erhverv – store som små .
Vi garanterer, at vi tager dig i hånden igennem hele processen.

Ønsker og ideere

Ide eller ideløs? Uanset om du går med en super god ide, eller blot mangler en. Så tager vi et møde omkring, hvordan du ønsker dit projekt.

Udkast

Unger Graphics arbejder super hårdt for, at i inden for kort tid kan have en handleplan, et udkast samt yderliger tanker om netop dit projekt.

Næsten...

Det smukke ved at designe er, at der er så mange muligheder, hvor kreativiteten kan slå sig løs, så vi laver en evaluring inden det endelig produkt færdiggøres.

Det færdige produkt

Det sidste punkt i processen er, at du får overleveret det færdige materiale. Husk på at vi designer til du er 100% tilfreds.

Hvad kan vi gøre for dig?

Logo design

Et logo er ligesom et godt første håndsindtryk, det skal være godt, og et man husker. Vi designer professionelle logoer til du er 100% tilfreds.

Design af tryksager

Om du skal på messe, pimpe firmabilen op eller om du blot ønsker lidt ud over det sædvanlige, så kan vi hurtig og nemt hjælpe dig i mål med din opgave. 

Det online visitkort

Skal din hjemmeside have en grafisk hånd eller ønsker du en ny hjemmeside? Vi laver den lige efter dine ønsker! Vi tilbyder SEO optimering, Installation af SSL- Certifikater, backup og meget mere.

Dropshipping eller normal salg

Går du og drømmer om at sælge dine unikke varer?
Vi tilbyder hjælp til opsætning, redigering og vedligehold af jeres nuværende eller kommende webshop.
Med os på sidelinjen, så hjælper vi dig og din forretning mod flere konventeringer.

SEO Optimering

Nu ved du, at du kan få både hjemmeside, logo, tryksager og endda en webshop ved os. Meget af dette er ikke meget værd, hvis du ikke også kommer frem på Google og de øvrige søgemaskiner. Unger Graphics har stor erfaring med SEO optimering. Vi analysere, vurdere og kreere resultater.

Fik du ikke svar på det du søgte?