Unger Graphics er mere end en grafisk designer og en digital markedsføring ekspert
 – Vi er det du søger!

Unger Graphics er et lille mediebureau med stort fokus på kunderelationen. Vi arbejder med store som små kunder, hvilket giver os indsigt og forståelse i forskellige erhverv.

Vi er specilister indenfor SEO optimering, opsætning og vedligeholde af hjemmesider og webshops. Deriblandt tilbyder vi også alt inden for det grafiske spektrum. Unger Graphics laver alt fra professionelle logoer, design af tryksager til markedsstrategier. 


Mojn! Jeg er den 
grafiske hånd!

Kreativ direktør I Grafisk designer 

Hej, eller Mojn som vi siger på Sønderjysk. Jeg hedder Kasper, og jeg er den kreative og grafiske hånd her hos Unger Graphics. Hvis jeg skulle beskrive mig selv med 3 ord, så ville det nok være: 
Kreativ, innovativ og passioneret

Siden jeg har været helt lille, så har jeg elsket design, sammensætningen og kombination af farver og specielt typografier. Jeg har sidenhen studeret kommunikation, markedsføring, branding, SoMe og SEO.

ug_kasper_kontakt
Unger Graphics_logo

Jeg er Analyse nørden

Digital Marketing konsulent med speciale i SEO og SMM

Hej, Jeg hedder Mads, og er bror til Kasper. 

Jeg elsker at nørde med data, markedsanalyser og alt hvad dette indebærer. Af uddannelse der er jeg udannet inden for Digital Marketing på Standford og har en del kurser og certifikater i ryggen.

Jeg elsker at skabe vækst, opmærksomhed samt kendskab til nye forretninger.

Ungergraphics_kontakt_mads
unger graphics_seo optimering-01