Blikfang - Fremstå professionel med dit logo

Unger Graphics designer professionelle logoer til store og små. Et logo er et ikke blot nogle former og lidt tekst – Det er så meget mere! Et logo viser din virksomhed og dets værdier. Når man designer et logo, så skal man altid tænke på, om det er responsivt, det vil sige, at det skal virke i flere størrelser. Dit logo er en af de vigtige førstehåndsindtryk dig og dit firma sender.

Vi hos Unger Graphics kører med en transparent forretningsmodel, 
dette betyder, at du som kunde har indsigt i hele projektet.
Vi tilbyder som regel 3 udkast på et logo oplæg. Dette gør vi, da du som kunde måske har en anden version af det endelige produkt end os, men bare rolig, vi designer til du er 100% tilfreds.

Inden du bestiller et logo ved os

Ide eller ideløs, så kan vi hjælpe dig i mål med dit nye professionelle logo. Det kan til tider være svært og uoverskueligt at designe et logo selv. For som sagt, så er et logo ikke blot nogle prægende farver, nogle mærkelige symboler og en skrifttype, som ikke rammer dit brands identitet.

Vi hjælper dig med at indsnævre, tænke ud af boksen og meget mere i forbindelse med dit nye loog.

Bare rolig, vi sørger for at du ved overdragelse af det endelige logo modtager aller filer. Vi fremsender altid redigeringsfilen (orginal filen).
Du vil modtage dit logo følgende formater: ESP, JPG, PNG, PDF, SVG og Ai.

Ungergraphics_logo

Dig og dit logo har brug for os

Unger Graphics bygger på gensidig tillid. Vi sørger for informere, guide, vejlede samt tage kunden i hånden under hele processen.
På den måde opnår vi en fuld forståelse for opgaven, og derved får vi
dig og dit projekt 100% i mål. 

Vi hos Unger Graphics kører vi med en transparent forretningsmodel, 
dette betyder, at du som kunde har indsigt i hele projektet.

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti.

Ved Unger Graphics er du garanteret et servicemindet team, med fokus på den enkelte kunde. Vi har hjulpet over 50 virksomheder, så vi har en bred forståelse for flere brancher.

Alle forretninger og kunder er forskellige, derfor skræddersyer vi vores løsninger, strategier samt det digitalte indhold til den enkelte kunde. Vi ønsker at du får succes.

H os Unger Graphics har vi prøvet lidt af hvert, vi har designet logoer til rengøringsvirksomheder, udlejningsbearuer og offentlige organisationer. 

Ønsker du et professionelt logo?