Grafisk design og mere design

Unger Graphics har gennem de sidste 3 år opsat og lavet utallige tryksager. Vi har lavet grafiske design til messen, vi har pimpet adskillige firmabiler op, deriblandt så har vi hjulpet kunder med at få deres brand ud til deres kundegruppe.

Design handler ikke blot om at få tryksager, logoer, hjemmesider og webshops til at se godt ud – det handler om, at få sendt det rigtige budskab, et budskab som viser, hvad dig og din virksomhed virkelig brænder for.

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti – og designer indtil du er helt tilfreds. 3

Skil dig ud som Amalie Rosalie

Amalie Rosalie er en kvinde, som brænder for velvære, selvforkælelse og bæredygtige produkter til priser, hvor alle kan følge med. Amalie skulle bruge forskellige tryksager til et messebesøg, hun skulle bruge nye etiketter til hendes produkter, flyers, plakater og meget mere. Deriblandt har vi også redesignet hendes webshop

Amalie har hovedsæde i Fredericia, og laver hendes egne produkter i hendes lokale værksted.

Ungergraphics_Amalie_grafisk_design

Få dit design trykt

Uanset om du ønsker små eller store oplæg, så tilbyder vi en løsning, som passer til netop din virksomhed. Vi vejleder og finder den rigtige papirtype m.m.

Vi hos Unger Graphics har lavet utallige tryksager som, visitkort, flyers, popup-banner til messer, plakater, tryk af brevpapir, special designet konvolutter og meget mere.

Vi samarbejder naturligvis med de mest professionelle trykkerier. På den måde sikre vi kvalitet til dig og dit brand.

Unger Graphics ApS fralægger sig alt ansvar vedr. produktionsfejl ved trykfiler der ikke er udviklet af Unger Graphics.

Design med en plan

Unger Graphics bygger på gensidig tillid. Vi sørger for informere, guide, vejlede samt tage kunden i hånden under hele processen.
På den måde opnår vi en fuld forståelse for opgaven, og derved får vi
dig og dit projekt 100% i mål. 

Vi hos Unger Graphics kører med en transparent forretningsmodel, 
dette betyder, at du som kunde har indsigt i hele projektet.

Ved Unger Graphics er du garanteret et servicemindet team, med fokus på den enkelte kunde. Vi har hjulpet over 75 virksomheder, så vi har en bred forståelse for flere brancher.

Alle forretninger og kunder er forskellige, derfor skræddersyer vi vores løsninger, strategier samt det digitalte indhold til den enkelte kunde. Vi ønsker at du får succes.

Vi hos Unger Graphics har prøvet lidt af hvert, vi har designet kataloger, visitkort, tryksager til utallige messer, professionelle webshops, smukke websites og meget mere.

Hvordan gør vi?

Det kan til tider godt virke lidt uoverskueligt, at skulle udvikle, håndtere samt administrere en konkret plan for dit projekt.
Unger Graphics har samarbejdet med mange forskellige brancher og erhverv, så derfor har vi en bred forståelse for store og små virksomheder.

Vi garantere, at vi tager dig i hånden igennem hele processen. Vi ønsker, at du får succes over dit brand.
Men hvordan gør vi egentlig? Hos Unger Graphics, er vores process delt op i 4 overordnet dele.

Ønsker og ideere

Ide eller ideløs? Uanset om du går med en super god ide, eller blot mangler en. Så tager vi et møde omkring, hvordan du ønsker dit projekt.

Udkast

Unger Graphics arbejder super hårdt for, at i inden for kort tid kan have en handleplan, et udkast samt yderliger tanker om netop dit projekt.

Næsten...

Det smukke ved at designe er, at der er så mange muligheder, hvor kreativiteten kan slå sig løs, så vi laver en evaluring inden det endelig produkt færdiggøres.

Det færdige produkt

Det sidste punkt i processen er, at du får overleveret det færdige materiale. Husk på at vi designer til du er 100% tilfreds.

Til dig, der skal bruge en grafisk hånd